Pori Jazz 2016

Mä olin Porin Jazzeilla jälleen tänäkin vuonna, tosin vain perjantain ja lauantain. Jazzit on enemmän kuin perinne mulle ja lähes joka vuosi mä sinne eksyn. Tulipa nähtyä kaikkia ihania ihmisiäkin, joita ei ole nähnyt kirjaimellisesti vuosiin! Jazzien fiilis on aivan upea, siellä istuskelee konserttialueella ihan kaiken ikäistä porukkaa vauvasta vaariin piknikillä ja vaan fiilistelee musaa. Lisäksi on Jazz-katu, johon kerääntyy älyttömänä porukkaa juhlistamaan Porin varmaan tärkeintä jokavuotista juhlaa, ja onhan meillä siinä Jazz-kadun ja konserttialueen välissä vielä se aivan ihana Kirjurinluoto, jossa myöskin on aivan mahtava istuskella piknikmäisesti. Enivei, upeeta oli jälleen tänäkin vuonna, vaikkakin perjantain ilma ei ollut mikään suopein.

*yhteistyössä Pori Jazz

Mä kuvasin aivan hullun paljon kuvia ja videoita reissusta ja tarkoitus olikin saada muokattua teille tänne älyttömän kiva video. Valitettavasti perjantaina, ensimmäisenä iltana kun Jazzeilla olin, satoi aivan kaatamalla ja mun kameran muistikortti on päässyt kostumaan tuolloin. Se ei toimi. Oon yrittänyt kuivata sitä, puhalluttaa lämmintä ilmaa ja jopa riiseillä imetyttää kosteutta pois, mutta menetetty mikä menetetty. Tämän vuoksi siis multa häivisikin kaikki parhaimmat matskut koko Jazzien ajalta ja jouduin yrittämään leikkaamaan videopätkän siitä materiaalista jota mulla oli puhelimen muistiin puolivahingossa eksynyt. Noh, näitä sattuu. Onneksi itse kamera ei vahingoittunut ja onneksi muistikortteja saa kaupasta.

 

Kommentit

kommenttia